Onze werkwijze

Bent u eigenaar van voor Neerland Real Estate interessant vastgoed en/of een grondpositie, dan komen wij graag met u in contact. Neerland Real Estate beheert onder andere gelden van pensioenbeleggers en grote marktpartijen waardoor er sprake is van een institutionele benadering en waardering. Het gewenste rendement van de eindbelegging is hierdoor relatief laag. Dit betekent voor u dat wij vrijwel altijd de hoogste prijs kunnen betalen.

Het team van Neerland Real Estate bestaat uit ervaren vastgoedondernemers met een groot netwerk in geheel Nederland en in de stad Antwerpen. Tussenpersonen zoals hypotheekadviseurs en makelaars, juridische adviseurs en overige bij vastgoed betrokken professionals zoals architecten en aannemers weten Neerland Real Estate te vinden als het gaat om het aanbieden van vastgoed en grondposities.

Heeft u vragen of wenst u onroerend goed aan te bieden bij Neerland Real Estate? Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 020 - 20 90 409.

Neem contact op 

Weet u geschikt vastgoed en/of grondpositie(s) te koop? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend betalen wij een royale courtage in geval van een succesvolle aankoop en verwerving van het onroerend goed.

 

Neem contact op